Hypnose voor slaapproblemen

Slaapproblemen kunnen het dagelijks leven flink beïnvloeden. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door stress of een conflict. Maar liefst een op de drie mensen heeft last van slaapproblemen. Slaapproblemen zorgen ervoor dat je overdag minder goed presteert. Dit wil je natuurlijk niet en daarom is het belangrijk dat dit probleem opgelost wordt. Steeds meer problemen worden tegenwoordig opgelost met hypnose. Dit geldt ook voor slaapproblemen. Slaapproblemen kunnen een aantal oorzaken hebben.

 

Een van deze problemen zijn verstoring van het bioritme, dit kan bijvoorbeeld komen doordat je tot laat werkt. Een ander probleem is het drinken van alcohol, koffie of energiedrankjes. Verder kan het ook door medicijnen of een innerlijk conflict komen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van oorzaken van slaapproblemen. Wanneer je kiest voor hypnose dan zal dit zeker opgelost worden. Wanneer je kiest voor hypnose, dan heeft dit de meeste kans van slagen als jij niet kan slapen door een innerlijk conflict of door het drinken van bovenstaande genoemde dranken.

 

Als je veel van deze drankjes drinkt, dan kan dit gerust een verslaving genoemd worden. Door hypnose zal er aan je onderbewustzijn duidelijk gemaakt worden dat dit niet goed is. Hierdoor zal deze verslaving minder worden en zal je ook weer beter slapen. Wanneer je last hebt van een innerlijk conflict, dan zal een hypnose ervoor zorgen dat deze problemen opgelost worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *